Най-добрият български тенисист Григор Димитров е потвърдил участие демонстративния турнир Ultimate

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров е потвърдил участие демонстративния турнир Ultimate
Коментари Харесай

Димитров потвърди участие на нестандартен тенис турнир в Париж

Най-добрият български тенисист Григор Димитров е удостоверил участие демонстративния шампионат Ultimate Tennis Showdown (UTS), който ще се организира в Париж. Това разгласи треньорът на Серена Уилямс Патрик Муратоглу, който е уредник.

„ Много съм благополучен да потвърдя присъединяване на Григор Димитров на нашия шампионат Ultimate Tennis Showdown 2 “, сподели той.

UST се организира по ексцентрични правила и се играе на кортовета на тенис академия " Муратоглу " в Париж.  Мачовете са разграничени на 10-минутни четвъртини, като победител във всяка четвъртина става играчът, който е направил повече точки до приключване на 10-те минути. Ако всеки тенисист спечели по две четвъртини, следва решаваща пета част. Тя не е на време, а успеха е за първия, който направи две следващи точки.

Всеки от играчите си избира и някакво название, с което се подвизава в шампионата. Първото издание на UTS, което стартира на 14 юни и приключи на 12 юли, бе извоювано от Матео " Чука " Беретини (Ит) след победа на финала над Стефанос " Гръцкия господ " Циципас (Гър) с 16:15, 15:12, 12:14, 8:15, 3:2.

По предварителна стратегия Димитров ще играе първо на 25 и 26 юли, а по-късно на 1 и 2 август.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР